Domov Blog Prednosti združenega e-mail in SMS marketinga

Prednosti združenega e-mail in SMS marketinga

Objavljeno 27.1.2014

Dandanes se vsi dobro zavedamo, da brez pravih oglaševalskih prijemov ne moremo stopiti iz sence konkurence. Seveda to pomeni, da moramo dobro razmisliti, kakšne prijeme marketinga bomo izvedli. Z razvojem sodobne tehnologije je postalo oglaševanje precej bolj kakovostno ter seveda ciljno usmerjeno. Vsak način marketinga nudi določene prednosti in slabosti, vendar pa je potrebno dobro pretehtati, kaj je za vas res pomembno.


E-mail marketing vas ponese korak dlje

Zagotovo ste že slišali za vse bolj uporabljen e-mail marketing. Slednji nudi številne prednosti, s katerimi lahko podjetja ter posamezniki ustvarijo veliko koristnega. E-mail marketing je natančen, ciljno usmerjen ter učinkovit način komuniciranja z rednimi ter potencialnimi strankami. Gre za izjemno učinkovit način oglaševanja, katerega je dobro, da se ga poslužite tudi vi! E-mail marketing vas z malo truda ponese izven konkurence!


SMS marketing omogoča bolj oseben pristop

Nikakor ne smemo pozabiti niti na vse bolj razširjen SMS marketing. Obveščanje vaših kupcev preko SMS sporočil predstavlja učinkovit in hkrati najbolj preprost način, da vzdržujete kvalitetno komunikacijo. SMS marketing vam bo zagotovo prinesel zavidanja vreden odnos s stranko.


Združen e-mail in SMS marketing? Zakaj pa ne!

Tako e-mail, kot tudi SMS marketing nudita številne zgoraj opisane prednosti. Kar pa je najbolje je dejstvo, da ju lahko povsem enostavno združimo in ustvarjamo učinkovite kampanje. Z e-mail in SMS marketingom lahko koristite prednosti, kot so:

  • Ciljno usmerjeno pošiljanje
  • Nizki stroški kampanje
  • Natančna merljivost uspeha
  • Bolj oseben pristop
  • Večja učinkovitost kampanj

Le zakaj ne bi izkoristili prednosti obeh komunikacijskih kanalov in celo prihranili denar? Združena e-mail in SMS marketing sta zagotovo priložnost za konkurenčno prednosti, ki je ne smete zamuditi!

Nenazadnje je vzdrževanje odnosa s strankami, bolj oseben pristop in hkratno optimiziranje stroškov cilj vsakega podjejta, kajne? Bodite usmerjeni v prihodnost in uporabljajte e-mail in SMS marketing v enem!