Naročite se na e-novice!

Vpišite vaš email naslov

Email marketing

Email marketingEmail marketing predstavlja uspešen način prodaje preko spleta. Redna obveščanje strank o vaši ponudbi, novostih, aktualnih novicah,… lahko prejemnika pritegnejo k spremljanju vaše ponudbe na tedenski oz. mesečni ravni.

Email marketing je odlična priložnost, da si večate prodajo, gradite blagovno znamko in vsakič znova spomnite kupce, da obstajate. Z rednim pošiljanjem e-novic kupci ne pozabijo na vas, z dobro ponudbo pa jim lahko prodate več svojih produktov ali storitev.

Z email marketingom, lahko na dolgi rok komunicirate s svojimi kupci, predvsem pa učinkovito večate prodajo, saj v povprečju za vsak vložen evro, iztržite 256 Eur (ROI 256%).

Kaj potrebujete za Email marketing?

Začeti je treba počasi in na začetku, z bazo email naslovov, ki jo lahko nabirate na vaši spletni strani z vpisom na E-novičke, s pomočjo nagradnih iger, v katerih je pogoj za sodelovanje vpis e-mail naslova, na promocijskih dogodkih, ipd.

Za učinkovitost poslanih emailov pa je potrebno imeti tudi dobro in kvalitetno orodje za pošiljanje e-novic.E-poštar je orodje, ki vam omogoča vpogled v statistiko poslanih kampanj. Statistika vam lahko da odličen vpogled v uspešnost poslanih e-sporočil. V statistiki lahko spremljate koliko sporočil je bilo dostavljenih, kdo je odprl vaš mail, na katero povezavo so kliknili uporabniki, kdo se je odjavil,...


Prednosti sistema e-Poštar pred ostalimi rešitvami?Email marketing

  • enostavna uporaba orodja v slovenskem jeziku,
  • vpogled v statistiko poslanih sporočil,
  • pregled odjav in nedostavljenih sporočil,
  • kvalitetna in hitra podpora, na katero se lahko vedno obrnete

Še vedno niste prepričani? Izkoristite
Lahko pa nam pošljete email na naslov: podpora@e-postar.eu ali nas preprosto pokličite: 0590 53 901 ali 040 438 420!