Domov Blog 5 dejstev SMS marketinga

5 dejstev SMS marketinga

Objavljeno 26.7.2014

SMS sporočila so popularna

Po zadnjih anketah, 2/3 svetovne populacije uporablja SMS sporočila. Od približno 7 miljard ljudi, jih poseduje mobilni telefon kar 6 miljard. S tem je ciljna skupina izjemno velika, in v uspeh SMS marketinga ste lahko prepričani.

Hiter odzivni čas

4 minute. To je povprečen čas, ki ga porabi uporabnik, da odpre SMS sporočilo, ki ga je prejel. V primerjavi z večjim časom pri email marketingu, je to prednost. Še najboljši lahko večkanalni doseg lahko pridobite z e-Poštarjem, ki vam omogoča SMS in email marketing.

150 ogledov na dan

To je povprečno število pogledov na mobilni telefon na dan pri posameznem uporabniku. Frekvenca je visoka, SMS marketing zagotavlja najhitrejši možen odziv pri masi uporabnikov.

Kupci imajo raje mobilne kupone

Po rezultatih zadnjih anket, kupci najrajši prejemajo kupone za različne popuste preko mobilnih telefonov, kot preko ostalih virov. Rezultat tudi prikazuje, da je 35x večja verjetnost, da bodo kupon dejansko vnovčili. Seštejte efekt email marketinga, dodajte SMS marketing in ena sama kampanja lahko naredi pravi bum.

SMS marketing vam lahko zgradi blagovno znamo

Uporabite svoje lastno ime pošiljatelja namesto številke – kupcu bo v delčku sekunde jasno, kdo je pošiljatelj. Uporabite svojo blagovno znamko za prikazno ime, in ponudite v sporočilu neko vrednost za kupca. Na daljši rok si gradite izjemno prepoznavnost.

e-Poštar vam ponuja vse te prednosti. Registrirajte se brezplačno, ponujamo vam kar 2000 email sporočil, ter 10 SMS sporočil, da se prepričate!


Pokličite našega svetovalca na telefon: 0590 53 901 ali nam pošljite email: podpora@e-postar.eu